den döda vinkeln

hej blogggen, sent inlägg nu..
Har iallafall precis kommit hem ifrån en riktigt soft kväll som spenderades vid en liten brasa vid pulkabacken med skönt folk, sweet.
Dagen har annars varit helt crazy! Jag jennifer och tove åkte in till Uppsala halv elva och bussen var smockfull och det var hur mycket folk som helst i Uppsala! HELT GALET. Vi satt iallafall i en park och åt jordgubbar och pastasallad, tyvärr var det lite dåligt väder och en aning kallt så vi drog hem vid tre och sen gick vi hem till mig ock grillade!

Imorgon ska jag iallafall till kyrkan och sen till Uppsala hem till simon, han ska bjuda på tårta och jag ska bjuda på gitarrspel och sång. Ganska schysst uppdelning va? HAHA.
Aja, nu blir det one tree hill innan jag somnar!
SEE YOU.


vi är förlorade vi två

HEEEEEEEEEEEY BLOGGEN!

hade verkligen en asnice kväll igår, jag och lovisa gick en lång promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Tillslut så hamnade vi i soffan med ett mega gott té och varsin macka! Kvällen tog slut runt tio då det började bli mörkt och hon skulle cykla hem stackarn! Sen tjugo över tio fick jag ett sms från henne och hon skrev att hon var hemma! Så himla sött.

Iallafall så hade vi sovmorgon idag så jag sov till åtta, skönt! Sen hade vi matteprov och sen gick jag, stina och matilda på stan och jag hittade ett par leggings och ett linne som jag tänkte ha imorgon på valborg!
Min valborg kommer annars att vara lugn och den kommer tillbringas med jennifer och tove och massa annat najs folk!

Men nu måste jag ta en dusch och sedan väntar talang 2011! YEAAH.


hittade världens gulligaste bild på min lilla ängel<3

all of my days

TJEENARE BLOGGEN!
jahaja nu sitter jag här igen fast nu med lite metall i truten! Har nämligen fått räls, skoj va? Nej jag har redan fått skavsår, tur att det finns vax!!
Iallafall så sitter jag nu och väntar på att Lovisa ska komma hem till mig, vi skulle egentligen ha tränat men det blev ändrade planer så hon kommer hit och har det trevligt med mig istället!

Dagen har annars varit bra, eller helt okej iallafall.  På måndag ska jag på möte med rektorn, mamma och min mentor för att lägga upp en skolplan. Jag vill ju gå alla dagar men jag pallar verkligen inte det så vi ska försöka lägga upp en plan!

IMORGON MINA KÄRA LÄSARE SKA JAG TRÄFFA TOVE OCH JENNIFER!!! WIIHOOO! äntligen<3<3<3<3

Nu måste jag jobba lite med arbetsmiljö och säkerhet!
VI HÖRS.

underbart med sol och sommar!

innan jag dör

hejhej bloggen.
Har kommit hem från Uppsala efter en heldag med samtal och tandläkarbesök.
Iallafall så sitter jag nu och skriver om boken "innan jag dör" vi ska ha bokcafé imorgon i skolan och då ska jag prata om den boken!
Ikväll blir det fullt upp först med pog och sen vidare till korsängen och städa lite och sen vidare hem för ett skivstångspass! Längtar verkligen till träningen!
Men nu måste jag fortsätta skriva! Vi hörs sen!
Allt gott.

det är över nu

hej bloggen,
och förlåt. jag har gjort det igen, men det är ingen fara.
Imorgon blir det en lugn dag med tandläkarbesök och terapuet samtal. Sen ska jag till kyrkan och sjunga och sedan blir det skivstång!
Idag har det iallafall vart en helt hyffsad dag med två lektioner! SWEET.
Nu ska jag iallafall åka upp till min kusin i Ingvasta som blir 15 år!
Hörs senare!


this could be the start of something new.

hej bloggen!
Förlåt för sämsta uppdateringen men det har ju varit awesome väder så har legat ute och stekt hela helgen typ.
Iallafall så ska jag gå till bussen snart och fara hem till alunda, men imorgon är det mega najs för jag börjar inte förrän klockan ett! AWESOME. skönt med sovmorgon! Ska jobba lite hemma med estetisk verksamhet med min syster annars blir det lugnt.
AJA måste kila till bussen nu!
hörs!

take me to a place where problems don't exist.

hej bloggen, värsta bra man är på att blogga nu när man är sjuk!! haha
Iallafall så har det varit en väldigt lugn och bra påsk som jag först började med att titta på harry potter och sedan blev det Jesus Christ superstar, fast den från 1973. Kan inte direkt säga att den föll mig i smaken. Däremot så är The passion of the Christ är så mycket bättre. Så då fick ni ett filmtips, bra va?
Annars så ska jag till Österbybruk imorgon och titta på min bästa farfar som ska spela med sitt jazzband, det kommer bli awesome. Hoppas dock att jag inte smittar honom eftersom han kom hem från sjukhuset för inte så länge sen... Så jag slänger väl in något inlägg när jag är hos min far eftersom jag ska sova där imorgon!
Ha det gott.

en bild från filmen "the passion of the Christ"

bilder från mora!


vindkraftverk är stora!!!


grodsafari!!!


grodsafari!! det är hur många grodor som helst!



det stora inlägget.

ojojoj, här kommer det äntligen, min stora förklaring. Eller den kanske inte är stor men det är en liten berättelse om mitt liv, jag vet att jag lovade att ni skulle få den förra helgen men nu när jag är sjuk och inte orkar göra någor så kan ni få den nu!

Iallafall så heter jag Fanny Gille och bor tre mil utanför Uppsala. Jag har haft ett väldigt bra liv egentligen, när jag var två år skilde sig mina föräldrar men båda hittade nya och det har aldrig varit några problem med det. Jag har till och med tre systrar varav två är halvsyskon. Mitt liv var faktiskt helt okej ända fram till sommaren -09. Under en lång tid på våren med kompisproblem osv så började jag känna mig tom på energi och helt lost. Under sommaren -09 när jag var på ett träningsläger i norrköping så bröt jag ihop totalt och då trodde dom att jag hade en ätstörning eftersom jag inte hade ätit mycket alls under veckan.

Iallafall så sa jag aldrig vad som hade hänt till någon i min familj och jag fortsatte mitt liv som en robot, jag gick upp på morgonen, gick till skolan, gick hem, tränade, pluggade, sov. Så såg min dag ut i princip hela hösten -09. Då brast det totalt för mig eftersom jag då gick i nian och vi hade hur mycket som helst i skolan med nationella prov och jättemycket plugg. Jag började då skära mig på armarna och först var det inte några farliga sår men folk i skolan märkte och jag började vara mer och mer för mig själv. Då på hösten i nian så kom "P" fram till mig i skokan för "P" är på skolan två dagar varje vecka och han hade märkt att jag ofta satt för mig själv och sen såg han mina sår. Jag och "P" blev med tiden jättebra vänner och han blev som min rastkompis. Vi satt nästan alltid på en bänk i skolan och bara pratade om allt mellan himmel och jord och tillslut så bjöd han med mig på fredax, (en ungdomsgrupp i våran kyrka) Eftersom jag hade varit ganska aktiv i kyrkan när jag var liten så tänkte jag igenom allt väldigt noga för jag ville ju inte göra bort mig. Det slutade iallafall med att jag gick dit och jag kan tänka mig om vad dom andra trodde om mig när jag kom dit första gången och var helt ensam. hahah..

Iallafall så såg tillslut mamma mina ärr och hon ringde då till BUP och så fick vi komma in till Uppsala och dom skickade i sin tur vidare mig till Östhammar, jag gick där två gånger men trivdes inte alls så jag slutade.

Efteråt så frågade mamma varje dag hur jag mådde osv men jag drog en vit lögn och sa att jag mådde bra, när jag innerst inne var helt trasig.

Jag klarade iallafall av hela nian med bra betyg och så hade jag ju kommit in på det gymnasie jag ville så allt var frid och fröjd.

Tills gymnasiet började. Jag var livrädd första dagen jag skulle gå dit och jag trodde verkligen att ingen skulle tycka om mig och att jag skulle gå ensam hela gymnasietiden.

Jag höll fortfarande på att skära mig men nu på benen eftersom det var höst så hade man långbyxor och då var det ingen som såg!

Gymnasiet gick iallafall ganska bra tills i början på november. Jag kände att jag började komma längre och längre ifrån mig själv och jag började få panikattacker och jag stängde in mig på mitt rum så fort jag kom hem från skolan eller träningen. I december så gick allt bara utför och då på nyårslägret fick jag nog och tog massa tabletter i ett desperat försök att få slut på allting, dock gick det inte alls som jag hade tänkt mig utan tabletterna kom upp igen eftersom jag inte hade ätit mycket alls under hela veckan. Min kropp var totalt utmattad och jag sov igenom nästan hela lägret kändes det som.

Efter det här så fick våran ungdomsledare "P" nog och han litade inte alls på mig längre. Jag sa då efter nyårslägret att jag inte orkade mer och att han gärna fick hjälpa mig. han ringde då till BUP och i början på januari -11 så åkte jag, "P" och mamma in till BUP. Det var hemskt att vara där och jag trivdes inte alls och vi bestämde då att jag skulle åka hem igen men med noga uppsikt. Tre dagar senare skulle vi vara tillbaks på BUP för utvärdering och vidare åtgärder och det var då jag blev inlagd. Eftersom dom inte litade på mig så blev jag tilldelad ett rum och fick stanna där på avdelningen i tio dagar innan jag fick åka hem. Då hade jag börjar medicinering och vi började fundera på behandling.

Efter att jag hade kommit hem så hade jag fortfarande noga uppsikt och jag trivdes inte alls, eftersom jag går första året på gymnasiet också så har vi ganska mycket i skolan och det var svårt att komma ikapp.

Jag klarade mig iallafall från återfall och jag börjde träffa en läkare och en psykolog på svartbäcken men nu har jag blivit skickad till Kåbo och ska förmodligen börja på DBT.

Jag har också klarat av att ta igen allting från skolan som jag missade, jag var borta från skolan ända från januari till april men jag har tagit igen det mesta.

Om ni nu har frågor eller bara några funderingar så skriv en kommentar, men annars så säger jag tack för att ni läste! SOV GOTT!

home sweet home

heey bloggen!!
nu är jag hemma men är jätteförkyld så nu ska jag dra täcket över huvudet och sova, jag skriver senare!!

i know it's over

hej hej hej hej!!
Nu sitter jag här och är helt slut efter ett galet skivstångspass. Har precis tryckt i mig en banan och ett glas mjölk och nu är också väskan färdigpackad för imorgon åker jag upp till Mora med min mormor, morfar och syster. übermysigt.

Iallafall så har jag tillbringat min dag hos mormor och morfar där vi har släppt ut några kossor på grönbete, det är underbart att se dom springa iväg. Har också kört lite fyrhjuling och jag har också klarat av att backa ut morfars bil genom grinden!!!! HELT SJÄLV OCKSÅ!!
sug på den ni.

Ja som ni kanske förstår så kommer jag inte blogga förrän på torsdag när jag kommer hem, men hade fint.
Hejdå! :)

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

hej bloggen.
Förlåt för mitt raseriutbrott imorse men åh vad jag var sur och jobbig då så jag ber om ursäkt.
iallafall så sov jag underbart för första gången på jättelänge och jag sov faktiskt ända till halv elva! Inte illa, sen vid två så åkte jag och min syster in till Uppsala för klockan fyra skulle vi gå på regina teatern och se på grease med våran far. Det var en awesome musikal och dom var verkligen duktiga.
Nu sitter jag här och ska titta på något glee avsnitt och något gray's avsnitt.
Men ni får mitt långa inlägg imorgon om mitt förflutna, nu är jag för trött för att skriva hehehehehe.
Vi hörs imorgon. hejdå<3

Gud som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
du förbliver, Fader vår.
Amen


i don't need one to hold my hand

åh vad less man blir ibland.
orkar inte mer.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
DÖ.


ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

hejhej hemskt mycket hej!!
Nu har jag precis ätit frukost efter en lång och skön sovmorgon! AWESOME.
Ska gå upp och baka en kladdkaka nu för ikväll är jag hemma själv så då skulle patrik och lovisa komma över. hur mysigt kommer inte det att bli?
Annars kommer nog dagen bli väldigt lugn med lite plugg och kanske en springtur, vi får se.
Nej nu måste jag fixa mig lite och skriva klart engelskan.
Have a nice day everyone!

OJ juste, eftersom jag inte är så teknisk av mig och inte fattar så mycket så ska jag nog skriva ett inlägg om mitt förflutna, för det var några som ville att jag skulle skriva om det. Men om ingen kan hjälpa mig så kommer nog ett inlägg upp ikväll eller imorgon!

jag ser en framtid där jag kunde bli nåt stort

Heeeeeeeeeeej bloggen.
åh vad jag är trött, orkade knappt gå upp ur sängen imorse... Illa!!!
Iallafall så sitter jag just nu i skolan på sista lektionen och längtar tills den slutar.
Jag sitter mest och lyssnar på Kent och låser in mig i min egna lilla värld.
Det blir iallafall en väldigt lugn kväll blir nog lite plugg och massa småsaker, men nu måste jag sluta innan våran lärare ser mig. hehehehe

ALLT GOTT!

det går bra nu, eller?

ojojoj vad chockad jag blev nu när jag slog igång bloggen och insåg att hela 5 stycken hade kommenterat. WOW säger jag bara.
Iallafall så är jag skitledsen över att jag bloggar så dåligt nu när jag går i skolan på heltid. Men iallafall så har min dag varit fullspäckad först skola och sen vidare till mina små konfirmander som jag är fadder åt och sedan vidare till POG, (people of God) våran lilla kör sedan vidare igen hem och dra på sig träningskläderna och ner till sporthallen och köra ett stenhårt skivstångspass!
Nu är jag helt slut och väntar på att min lilla fina nya tablett som jag tar ska börja verka och sen ska jag somna in för kvällen! :)
Hoppas ni har haft en grym dag så hörs vi imorgon! :)

äntligen, äntligen & äntligen!

hej min fina blogg!

Måste säga att det har varit en väldigt lugn dag, vi hade sovmorgon till tjugo över tio och sen klockan två så skulle jag vara hos läkaren och äntligen har jag fått nya sömntabletter!! Jag har ju haft skitsvårt att sova en hel natt så nu har jag fått nya. Detta känns just nu helt underbart, men om dom inte funkar så vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Nu väntar ett pass på motionscykeln och sedan imorgon ska vi återigen till Viktoria! Jag har verkligen saknat skolan, äntligen äntligen äntligen!!

Nej nu måste jag sätta igång eftersom jag har två kilo plugg som väntar senare ikväll.

Imorgon tar jag också sju bussen för första gången!! Åh undrar hur detta kommer sluta...


en kärlekshistoria

hej min fina blogg!
Nu har jag precis avklarat 13 minuter på motionscykeln! Inte illa va?

Iallafall så har jag varit i skolan idag och det gick väl sådär, jag klarade av dagen med bara en panikattack. Men eftersom jag går på en sådan underbar skola så är såklart våran engelskalärare ocskå psykologilärare och han har jobbat på psyket också så det gick faktiskt ovanligt bra för mig just då. Om man jämför med mina andra panikattacker så var den här mycket mindre och det var jätteskönt.

Annars så har jag varit på ungdomsbrandkår idag och vi hade rökdykning på schemat. Det gick galant.

Imorgon är det skola och sen ett läkarbesök som gäller. Eftersom jag inte sover om nätterna så ska det bli skönt för jag kanske får fler eller nya sömnmediciner.

nu ska jag duscha. och sen film!

HÖRS

älskling jag vet hur det känns

hejhejhej!!
Nu äntligen har jag kommit hem från mormor och morfar efter en kanonhelg! Det har verkligen varit mysigt och jag har gosat lite med kalvarna och kört lite traktor. Idag bakade jag också hos dem eftersom vi ska upp till Mora på påsklovet. Annars så har jag också idag träffat tove och jennifer en snabbis och det var trevligt må jag säga.

Nu måste jag faktiskt byta om för jag ska dra ner på skivstång men jag kanske skriver lite mer ikväll om jag orkar!

Ha det fint!
Tack och hej.

you never know when it's over

hej bloggen!
Förlåt för värsta sämsta uppdateringen men jag går ju faktiskt i skolan nu och sen var jag till min terapeut idag också så det blev en sen dag. Iallafall så har min dag varit ganska lugn och skön men samtidigt stressig för jag höll på att få panik för min sömnmedicin var slut och doktorn jobbade inte idag så mamma fick ringa till bup-akuten och usch vad knäppt allting blev, men nu har jag iallafall fått min medicin och imorgon ska jag åka upp och sova hos mormor & morfar så det blir nog inte så bra uppdatering i helgen men jag slänger väl förmodligen in något fint inlägg imorgon innan jag far!!
Nej nu ska jag återgå till TV:n och talang 2011!!

VI hörs senare ni fina läsare.
Tack och hej!

det blåser storm.

ÄNTLIIIIIIIGEN har man fått tillbaka elen, åh vad lycklig man blir när lamporna tänds!!
Jag måste berätta om våra stackars grannar, jag satt uppe och spelade the sims 3 och så plötsligt kommer min styvpappa in och säger att vi måste komma ut och tror ni inte då att tre stora granar har blåst ner på deras tomt? Som tur är får man väl nästan säga så är tanten, eller nej inte tant men kvinnan i det hushållet kristen så man får väl tacka gud för att det inte ramlade ner över deras hus. OCH inte nog med det, dom är i USA nu så dom har ju ingen aning om vad dom kommer få se när dom kommer hem!! Vi gick ut på deras tomt och kollade och ett äppelträd hade fått stryk men som tur var så var det ungefär 30cm från huset och garaget så det var väl tur att det var dom träden och inga andra!!

Nej usch och fy, nu har jag tagit min medicin så nu ska jag dra täcket upp till hakan och titta på Love happens. Den verkar jätte romantisk och fin!! Jag får se om jag rekommenderar den senare eller inte! :D haha

Jag funderar också på att eftersom jag nu är uppe i hela (13) läsare så kanske jag ska skapa en ny flik där jag ska skriva om min bakgrund eftersom det är många som inte känner mig av er tretton!! HEHE, igår hade jag faktiskt 28!!!! HEHE.

men ni får JÄTTEJÄTTEgärna kommentera vad ni tycker om min nya idé! 

Ha det underbart och sovgott! Vi hörs imorgon :)


while i'm waiting

hej alla underbara människor där ute!!
Nu är det som såhär att jag har blivit godkänd av kristnabloggar.com så nu kan ni hitta mig i deras bloggkatalog! Hur awesome är inte det liksom?

Iallafall så har jag precis bakat klart mina jitterbuggare, om ni inte vet vad det är så får ni googla! HIHI.
Sitter nu i mitt lilla rum i källaren och tittar ut genom mitt lilla fönster och jag blir nästan rädd, jag hatar verkligen när det blåser och det blåser ju inte lite heller, om ni kan bevara en hemlighet så kan jag faktiskt börja gråta när det blåser storm!! haha, det är en av mina värsta fobier!!

Nu när jag sitter och skriver så upptäckte jag att jag sitter och lyssnar på john waller, väldigt bra artist faktiskt. Och på tal om något bra så borde ni se filmen fireproof, åååh vad man grinar när man ser den!! Jag är verkligen ingen människa som gråter till filmer men i denna så kan man inte hålla tårarna kvar. underbart.

Nej nu ska jag nog spela gitarr!
Vi hörs senare.
baaj

bloglovin

hejhej, snabbt inlägg. Har börjat med bloglovin Följ min blogg med bloglovin hihi, iallafall nu måste jag byta om och dra ner till hallen! FÖLJ MIG GÄRNA! :)

cause' I was made to love you

ååh hej hej hej!!!
Jag sitter här lagom irriterad för jag nu har insett att simons present är på engelska, ÅHHHHHHHHHH.
Vet inte vad jag ska göra nu. HAHA
 
Iallafall så har jag varit hemma idag från skolan för jag var och hälsade på farfar på sjukhuset igår och det är väl inte så värst bra med honom.. Så lite nere och ledsen är man.  Men ska in till skolan imorgon iallafall.

Ikväll ska jag iväg till kyrkan och sjunga! Awesome, sen måste jag hem och då väntar ett skivstångspass! Det jobbiga är att det inte börjar förrän halv nio och då somnar man inte sen förrän tyo tolv. Bläää.

Iallafall så får jag väl översätta simons present, ser jag fram emot det? naaej.

Aja, nu ska jag titta på film men vi hörs senare!!
pussen

52 chat up lines

hej bloggen!!
nu har jag vårfixat bloggen, haha. Jag hade inte så mycket att göra så jag fixade lite. HAHA.

Iallfall så gick det super i skolan idag fast jag har nu köpt tre stressbollar som jag kan ha när lärarna har genomgång. För jag insåg ganska snabbt att tankarna kom när man bara satt och lyssnade. Iallafall så har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem förutom att fixa bloggen.
NU ska jag lägga mig och kolla på Wristcutters: A love story den handlar om självskadebeteende och massa så nu blir det nog lite tankar.
Aja, vi hörs senare.
baaaaaaaaaaaj

something to die for

hej bloggen!!!!!!!!!!
nu sitter jag här igen och är hur trött som helst efter ett helt sjukt pass idag på ungdomsbrandkåren!! Vi övade lite på trafikolyckor och vi fick lära oss att lägga upp människor på en spineboard och gissa vem vi fick dra ut från en bil om inte biffen patrik. Så jag och en till fick lyfta 90 kilos biffen. HAHA, kan garanterat säga att jag blev helt slut. Nu sitter jag och laddar mentalt eftersom jag ska gå en heldag i skolan för första gången... Hoppas verkligen att det går bra. Så ni får jättegärna skicka iväg ett sms imorgon bitti och peppa mig!! :)

Så nu ska jag hoppa ner under täcket och titta på the last song hoppas verkligen att den är bra. Annars kan jag starkt rekommendera filmen taken som gick på 4:an igårkväll klockan 21.00. MEGABRA FILM!!

Vi hörs imorgon efter skolan!!
hejjjdåå


dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

HEJ BLOGGEN!!!!!!!
Jag vet att jag har varit helt off men jag är faktiskt sjuk! :(
Är jätte snorig och har ont i halsen och allt, BlÄÄÄ.
Iallafall så kan jag berätta om min helg. hihi
Den har varit helt ok, i lördags gick jag VÄRSTA långpromenaden med hunden eftersom jag var hundvakt. HIIH,
ni ser kartan under hihiih.

Iallafall så hade vi jättemysigt och idag har jag bara legat och kollat på TV och film, imorgon blir det ungdomsbrandkår och sen på tisdag SKOLA!!!! Helt otroligt va? Va fort tiden har gått.
Nej nu ska jag titta på en film som heter "taken" som också går på 4:an ikväll klockan 21.00.

HA DET FINT!


sista inlägget för den 1:a april

hihi jag kan inte sova så jag tänkte att jag gör en lista!! hihi och allt är seriöst för första april är ju snart slut! 

ALLMÄNT:
Namn: Fanny Gille
Piercingar: öronen
Tatueringar: nepp men vill göra senare.
Längd: 168cm
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: hemsk utväxt just nu men snart blir jag blond! hiih
Är du kär i någon?: Jajamen!
Önskar du att du bodde någon annanstans?: Det händer ibland :P
Tänker du på självmord?: Japp.
Tycker andra att du är attraktiv?: HHAHAHA. garvar ihjäl mig, jag vet inte, jag är inte kille. MEn nej :P
Vilket shampoo använder du?: Det som står i duschen:P
Vilken parfym använder du?: Escadas nya, åh va gott den luktar<3
Vad är du rädd för?: Ormar....... ...och simon.... hihi
Gillar du att tvätta?: Nej gillar gör jag väl inte men det måste ju göras.
Gillar du Berg-och-Dalbanor?: Oh ja!! Fort ska det gå!!

SENASTE:
Film du hyrde: OJ, kommer inte ihåg!!
Film du köpte: Kasper i nudådalen till min lillasyster i julklapp :P
Låten du lyssnade på: Dom hade mycket att säga - Andreas Grega
Låten du hade på hjärnan: ELOUISE!!! HAHAHAH
Låten du laddade ner: Armand Mirpour - Josie
Personen du ringde: mormor. hihi
TV program du tittade på: Talang 2011
Personen du tänkte på: HAha, simon.
Bok du läste: The courius incident about the dog in night-time, superbra bok!!!
Personen du fick mail av: Sonia Sahlström
Personen du fick brev av: Psykakuten
Personen du fick sms av: Torgun<3
Gången hela din familj åt middag tillsammans: HAHA, det kommer jag inte ihåg.

FAVORIT:
Mat:
Köttbullar och mos<3
Låt: Går inte att välja en låt :'(
Sak att göra: Spela nyckelharpa, gitarr, piano, munspel och sjunga
Sport: Fotboll!
Dryck: Mjölk!! GRÖN MJÖLK!!!
Kläder: midjekjol med en snygg topp och strumpbyxor
Film: Love in manhattan, ladder 49, pojken i randig pyjamas.
Bil: En grön citroen, apfin!

ANTAL:

Gånger du varit kär:
4
Förälskad: 1
Riktigt  askär sådär så att det gör ont: Ingen.
Gånger ditt hjärta brustit: Två
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen gång I hope.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Oj jag vet inte, men det är några gånger. hihi.
Ärr du har på kroppen: HAllå, tror ni seriöst att jag orkar räkna? runt 20 på armarna, 20 på benen och 5 på fötterna, några runt knäet och hit och dit.

ÖVRIGT:
Vad har du gjort idag: Sovit, spelat sims 3, kollat på film mm..
Var det kul: Sådär då :P
Hur tidigt stiger du upp: 08.45 väcker mamma mig.
Gillar du att slåss: HAHA ja.
Vad ska du göra ikväll: Sova, börjar bli tröttt. hihi
Är du seriös: Alldeles för ofta :P
Vad är du allergisk mot: Apelsiner, nötter, pollen & damm tror jag iaf :P kanske har glömt nåt
Var har du ont: armarna, har träningsvärk sen skivstången.
Använder du hårspray: Japp nu måste jag nästan det varje dag XD
Kan du stå på händer: Haha nej men jag skulle vilja lära mig att hjula :P
Favoritserie: One tree hill, fast OC är också bra, scrubs, grays anatomy, det finns många :P


april april din dumma sill

HAHAH, jag har varkligen lurat evelina idag, och hon lurade mig tillbaks!! HAHA. Jag älskar ändå första april även fast man blir så lurad, det är så kul på något sätt. HAHA, ett tag blev jag faktiskt riktigt rädd när vi skickade sms till varann. HEHEHE

Iallafall så har nu hjärtat gått ner i varv och jag sitter här igen!! ANdra gången idag, jag är imponerad av mig själv. HAHAHAHA

Usch nej det blev paus i talang så då satt jag mig här, men nu ska jag nog sticka lite på min halsduk eftersom jag och Fia ska vara med på stickcafé nästa gång det är! ;) HAHAHA. värsta gamla tanterna men jag tycker dom är gulliga. hiih

nej nu börjar talang, vi hörs imorgon! :)))

hihi
hejdå

the wrong way


hejsan hoppsan!!
hade det jätte trevligt igår och min lillasyster var jätteduktig. Var inne i uppsala innan på dagen så då köpte jag ett teaterkort för jag och Ida ska gå på "låt den rätte komma in" sen. Efter det så träffade jag pappa och efter jag hade varit på DBT så åkte vi till mediamarket och jag fick en kamera i födelsedagspresent, awesome. Jag hade ju börjat spara till en men nu behövs inte det! SOFT! Fast helst av allt skulle jag ju vilja ha en systemkamera men så mycket fotar jag inte så den här duger bra.

Nu ska jag snart gå upp för idag åker mamma och roggan till tallin så jag och lillasyster blir hemma själva ikväll och imorgon kommer Ida hem. Imorgon ska jag vara hundvakt också så det ska bli jättemysigt. Annars kommer väl dagen sluta med att jag spelar sims 3 hela dagen så jag är ganska nöjd ändå! HAHA.
aja vi hörs senare! Då kanske ni får lite nya bilder från min kamera. Men det är ju så sjukt tråkigt väder idag också, men aja. Nu ska jag borsta tänderna!!
Hörs





RSS 2.0