I have mountains to climb

ojojoj det här blir ett sent inlägg men såhär ligger det till, jag har ingen batterisladd, den har pajat. Iallafall så om ni förstår så har jag alltså inte så mycket batteri! :))) hihi, iallafall så ska jag in till stan imorgon och köpa en ny, eller pappa sa att den går på garanti så jag kanske får en gratis! HIHI.

Jag är iallafall helt slut nu efter att ha bränt av ett skivstångspass, det är verkligen jobbigt!!!!!! Har också vart i kyrkan och sjungit med våran kör, det var alldeles för längesen jag var där. Illa Fanny illa. Iallafall så var det jättetrevligt att träffa alla fina människor igen! Har verkligen saknat er.

men nu så tänkte jag dra täcket över huvudet för imorgon ska jag in till stan och köpa teaterkort men sen ska jag till Kåbo också med pappa och träffa min terapeut sen drar jag vidare med pappa till österby och sedan ska vi iväg till östhammar och titta på när min lillasyster spelar saxofon med musikskolan. Det ska bli mysigt.
Nej nu måste jag hoppa ner i sängen innan klockan blir alldeles för mycket!!
Men som ni kanske också förstår så kanske jag inte bloggar imorgon för jag är borta hela dagen, men som ni vet så når ni mig på mobilen! :))


Jag hade hoppats på något, hoppats på något

Tjabba bloggen. Har varit en aschill dag, var in till skolan och efter så gick jag lite på stan och fick med mig ett par stickor, garn, ipodskydd och en present tills simon fyller år, inte för att jag har någon aning om när han fyller år men det var en sån klockren present så jag var så illa tvungen att köpa den.

Nu sitter jag iallafall och är lite småglad eftersom jag har kommit aslångt på min låt och för en gångs skull så tycker jag själv att den är bra, och jag lovar att jag tycker väldigt sällan att mina låtar är bra. HAHA, oftast tycker jag dom blir skittöntiga men den här är jag nöjd med. Den kommer heta "Jag faller" sen när den är klar och när den är klar så funderar jag på att spela in den så att ni på bloggen får höra den!!

Imorgon ska jag äntligen klippa mig, det är helt sjukt hur fort mitt hår växer, nu är min lugg så lång att jag knappt ser något! haha, sen ska jag nog försöka pallra mig iväg till kyrkan på kvällen. Iallafall försöka. Mamma får väl hjälpa mig, sen är det skivstång på kvällen. SNACKA OM ATT JAG LÄNGTAR<3 älskar skivstång.
Aja, nu ska jag nog titta på några avsnitt av house innan jag somnar.

Ni får texten "för en lång lång tid" för att den är så himla underbar!

Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför vi måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid 


med ögonen uppåt

det blir ett snabbt inlägg nu för jag ska gå till bussen nu och åka in till skolan. Det ska bli roligt fast det är så kort stund.. hihi, iallafall så har jag pluggat lite hemma och det går helt okej.
Har också laddat min ipod med lite ny musik bland annat andreas grega och armand mirpour. så sjukt bra!!
Nej nu måste jag kila. sKriver mer sen! :)

djävul eller gud vem är jag vem är du?

tankar ner lite ny musik på min ipod. Jag älskar verkligen nordman.
baaaj

the wrong way

hm. tjabba bloggen och alla läsare..
Sitter nu och gör en uppgift i medicinsk grundkurs, ganska roligt. hihi
Iallafall så har jag tänkt lite på bloggen och nu funderar jag på att jag ska skriva om tankar, alla möjliga tankar.
Har iallafall gått igenom min spotifylista lite också och lagt till lite nytt och fräscht. Hallå, hur stavar man fräscht? Det där såg så konstigt ut XD HAHA.

IAllafall så langar jag er min spotifylista!! enjoy

http://open.spotify.com/user/fannygille/playlist/03mhLvRzMUs6mu8TIEO0iC


ni får två galna bilder på mig idag också. HIHI

eftersom jag är hemma så har jag inte fixat mig alls idag :PpPpP



du log och frågade mig, vad har du gjort min vän?

hej igen.
Nu har jag precis duschat efter ett tufft skivstångspass, jag märker verkligen vilken skillnad det redan är, helt sjukt. Nu är jag faktiskt rätt glad för min terapeut och jag har kommit jättelångt angående vad det var som gjorde att jag började må dåligt så I'm happy. jag har också kommit en bra bit på vägen angående min låt. Ni har en rad av låten som rubrik. Hoppas verkligen att låten blir bra, men det är faktiskt lätt att skriva en låt om man vet vad man vill förmedla!!
Nu har jag tagit mina mediciner så nu ska jag kolla lite på one tree hill och house sen somnar jag nog gott!!


Du måste ta dig upp, hur långt ner du än faller.

tjabba tjena hallå bloggen.
sitter här med huvudvärk nu, och jag får ingen alvedon för alla är inlåsta. Iallafall så sitter jag och klurar lite på min nya låt, för just nu är den inte så särskilt bra. Det är alltid texten som jag fastnar på. BLÄÄ.

Iallafall så får ni jättegärna komma med filmtips för just nu vet jag inte vad jag ska titta på.
Nu ska jag klura vidare!!
hejdå



we've got nothing to worry about

Tjabba tjena hallååå!
Nu ska jag gå och möta vera vid bussen och sen kommer matilda och sara hit. Vi ska ha skit mysigt så jag skriver sen!!
Hörs hej!

det dom aldrig nämner

tjabba tjena.
Lugn dag idag, fast har inte sovit så bra inatt menmen...
Nu ska jag iallafall in till Uppsala på DBT och sen ska jag till mormor och morfar. Ska försöka sova borta för första gången på väldigt länge. Det kommer säkert gå kanon och imorgon kommer några av mina fina klasskompisar ut till mig, vi ska ha lite födelsedagsparty men det blir lugnt med god mat och mina cupcakes som jag har bakat!!
Nu måste jag kila men ni får ha det så bra!! Så hörs vi kanske imorgon!


jag vet vilken dy hon varit i

Hm, jag har börjat bli lite fundersam.. Om ni fattar vad jag menar..
Igår när jag var på skivstång på kvällen och sedan låg och stretchade så kom jag och tänka på att tänk vad härligt man borde ha det när man dör. När vi låg på golvet i gympasalen och lyssnade på avslappningsmusik så kom jag bara och tänka på det. Jag vet inte varför men det bara slog mig så hårt. När man ligger på golvet och lyssnar på lugn musik och sluter ögonen så är det nästan det underbaraste som finnns. När jag dör så tror jag att det kommer vara väldigt fridfullt. Man kommer liksom vara i harmoni, det är därför jag inte är rädd för döden.

När jag var liten var jag jätterädd för döden och jag brukade tänka att men shit man kommer aldrig mer tillbaka till jorden och då fick jag ont i magen och sprang till mamma och grät. haha, men nu känns det på något sätt så fridfullt, så magiskt och så harmoniskt.

Iallafall, eftersom jag är lite fundersam så tänkte jag fråga er som läser om vad ni vill att jag ska skriva här. För just nu kommer jag inte på något alls att skriva om. Jag menar hur kul är det att läsa vad jag har gjort idag? Förresten så är det nog ganska kul för jag har dragit ut två tänder så jag kan knappt prata, det gör så fruktansvärt ont. Bedövningen har inte gått ut heller så hela min haka är bortdomnad. HAHA.

IALLAFALL, kommentera gärna och skriv vad ni tycker jag ska skriva om!

peace out


vart ska jag ta vägen?

Hm, nu blev ni lite rädda efter att ha läst min rubrik va? Men det behöver ni inte vara för det är så att min nya låt heter just "vart ska jag ta vägen?" Det kom jag på när jag satt på bussen idag påväg hem efter att ha varit i skolan. Men iallafall så har jag bakat muffins med äpplen och crumble på så jag hoppas innerligt att dom blir bra. Men nu ska jag ta och skriva vidare på min låt!! Hoppas vädligt mycket på att den ska bli bra och jag har den känslan också så nu är det bara att skriva!!

Hörs senare. Hej.


the happiest girl in the world!

Åh jag är hur lycklig som helst för nu ska jag och mamma gå och hämta en hund som vi ska vara hundvakt åt idag. Jag som älskar djur tycker att det här är hur underbart som helst. Men eftersom min syster är allergisk mot pälsdjur så kan vi inte ha några djur.
Men åh vilken bra dag det här kommer bli<3


bad update

tjabba, nu sitter jag här igen.
har inte kunnat blogga på hela helgen eftersom vårat internet har lagt av. Men nu sitter jag här och håller på att ladda ner one tree hill och bara väntar.

Iallafall så har min helg varit bra, i fredags kom simon, jag fick ett ormspel av honom (såklart) eftersom han vet att jag hatar ormar efter en incident uppe i idre förra året.....
Han vann såklart över mig och jag blev sur så det sluta med att jag satt på min säng och sjöng och spelade gitarr för honom. haha gulligt eller hur.

vi drog sedan vidare till haberga och hade en awesome kväll tills jag insåg att mina sömntabletter var hemma så då skjutsade patrik hem mig och vi hann prata lite eftersom dom nu har åkt till zanzibar/tanzania!!
Som tur var så kunde Lovisa ha min bikiniunderdel så hon tog med den på bikiniunderdelens första utomlandsresa. Lite avis blev jag på bikiniunderdelen... HEHEHEHEHEHEH

HEJDÅÅ!!


2 steg från paradise

tjabba tjena hallååå.

jag vet att jag suger på att berätta om dagarna, men det är tråkigt :P:P

iallafall så ska jag snart åka in till skolan och sen ska jag på DBT. skoj nej :P

sen ikväll kommer simon hit och vi ska väl äta lite tårta. haha, sen drar vi vidare på vit i haberga!

nu måste jag fixa till mig!
hörs senare!
pussen

at uppsala

tjappa tjena hallå bloggen!!
idag har jag varit till tandläkaren och dragit ut en av dem tre tänder som jag ska dra ut innan jag får tandställning! uss..

iallafall så åkte jag och mamma in till stan sen för vi skulle till läkaren. så nu har jag fått ännu en sömntablett. denna gör så att jag sover bättre. Så nu har jag tre tabletter. I'm in heaven<3
läkaren ökade också på min dos som jag tar på morgonen så nu tar jag två tabletter.

JUSte, idag blev jag en stolt ägare till en ipod nano!!
tyvärr blev det en vanlig silvrig men det får duga!!
hejdå

17 mars 2011

oj, nu är jag 16år! coolt.
iallafall så har jag precis kommit hem från tandläkaren, var ner och drog ut en tand och tusan vad ont jag har nu! usch.

iallafall så hade jag en jätte bra födelsedag igår och fick många fina paket, därav nya escada parfymen, en limegrön klocka!!!<3<3 och kläder, presentkort, pengar mm..

Så idag ska jag in till doktorn klockan två sen kommer tove och jennifer hit och fikar lite. mysiigt!!

Sen imorgon så kanske simon skulle komma hit och äta lite tårta innan vi drar till haberga och vit!!
Men jag måste också säga att vårat internet är helt cp så jag vet inte när jag kan blogga igen...
förhoppningsvis snart men vi får se!!

ha en awesome dag.

JUSTE höll på att glömma, jag ska köpa en ipod idag<3

16 mars 2011

JAHAJA!
16 ÅR IDAG DÅ! :D:D:D
HEJDÅ!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Men åh vad svårt allt är!
Mitt favoritminne är.........
varför är det så svårt??
jag kommer ju inte på något.
Jahaja.
fint väder ute, ja visst.
lite kallt bara.

men iallafall ett av mina favoritminnen är nog i somras när jag var i Tobo på nyckelharpskurs. det är så himla fina människor där<3
Annars så är nog alla tre Håkan konserter jag varit på himla fina minnen<3

HAHA. HELT CP INLÄGG, men ni får vara glada för vårat internet är lite cp ;)

HÖRS SENARE!!

Dag 16 – Min bästa jul

Oj!! HAHA. jag börjar hata dessa dagar, men det är bara 14 kvar! ;)

Iallafall så min bästa och mest sorgliga jul var faktiskt den senaste.

Jag vet inte, men jag kunde inte vara glad för jag insåg då på annandag jul när vi var hos farfar att det antagligen var sista julen med min bästa farfar. Hans KOL börjar verkligen ta livet av honom och det är så sorgligt att se. Jag blev bara tårögd idag när jag var i österby och farfar bor också där. För då ringde vi och frågade om han inte ville komma och fika när sandra fyllde år men han sa nej, han orkade inte. Det gör så ont, min fina underbara farfar. Bara tanken på att försöka leva ett liv utan honom gör att jag börjar gråta. Jag älskar honom så sjukt mycket och han har lärt mig så mycket och jag har verkligen insett hur stolt han är över mig när vi spelar nyckelharpa tillsammans på midsommarafton. Åh han är så underbar och bra att jag nu nästan sitter här och gråter!

<3


13 mars 2011

jahaja, fattar inte hur mamma kan väcka mig såhär tidigt!!!
Aja, iallafall så ska jag nu klä på mig och ta bussen till Österbybruk, min lillasyster fyller 10år så jag ska dit!

Igår så var jag på lördax och vi hade jättetrevligt. Tyvärr så vann eric saade melodifestivalen. hatar honom. BLÄ.

Iallafall så är jag så sjukt besviken idag så jag vet inte vad jag ska göra. Men jag skriver dag 16 sen när jag kommer hem ikväll. Skulle ha gått på skivstång men min hals vill inte ge sig så jag står över ikväll.

Här är min fina lillasyster.<3

Dag 15 – Mina drömmar

Oj. svårt igen haha.
Iallafall, om ni inte har märkt så har jag iallafall ändrat designen lite på bloggen. Våren är ju påväg så då tänkte jag ha lite färggrannt! :D
Kan väl säga dagens planer också. Nu ska jag titta klart på harry potter, den sista. Sen klockan fyra ska jag gå ner till hallen och titta på A-herrarnas sista match sen ikväll blir det lördax!! Ska också försöka få till min låt lite bättre, den börjar bli klar men det är lite slipning kvar..

Iallafall, så mina drömmar..
oj, min riktigt stora och i princip omöjliga dröm är att ha ett awesome band och skriva egna låtar och åka runt och turnera. Det skulle vara så himla coolt! Tänk er själva liksom. Men jag vill iallafall spela in en skiva med mina låtar. Det skulle vara hur coolt som helst!!

Annars så är min dröm att senare i tiden bli pastor. Först ska jag jobba antingen som ambulanssjukvårdare eller brandman, jag hoppas på brandman men då gäller det att komma in på utbildningen!!

Iallafall, nu ska jag slipa på min låt!! Hörs sen ikväll! :D

hejdå!1


11 mars 2011 -Dag 14 – Min favorittextrad

Jahaja, kan väl skriva lite om igår eftersom det annars blir ganska kort:P:P

iallafall så åkte jag och Patrik in till stan till Kåbo då vi skulle träffa min terapeut. Så klockan elva satt vi där i rummet och jag kan inte säga att jag gillar det. Jag hatar det. Men tanten eller min terapeut var iallafall någelunda normal. Hon var inte så "psykad" haha. Lite kul för det är ju jag som är det XPPPPP.
Iallafall så var vi ute efter en timme och då åkte vi hem.
Sen när jag kom hem så sjöng jag och min lillasyster abba singstar. Såklart så vann jag. hehee.

Ikväll så ska jag och min lillasyster också laga maten eftersom min mamma är ett hockeyfreak så då kommer hon sitta fastklistrad vid TVn.

Förresten, om någon vill följa med mig till hallen imorgon klockan 16.00 och titta på A-herrarnas sista match, hör av er till mig!! :) Skulle uppskatta lite sällskap!

Nog om mina senaste dagar, nu till Dag 14 – Min favorittextrad

Det får nog bli några från Håkan Hellströms låtar...

 "Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva?" - Brännö Serenad

"Jag står framför spegeln och vill förändra allt och allt som jag ser i den" - Uppsnärjd i det blå

"Du la dig på rälsen. Du var så trött, du lät tågen ta bekymren." - Jag har varit i alla städer


Dag 13 – Min(mina) bästa bok(böcker)

OJOJOJOJ. hoppas ni förstår rubriken! hihi

Det här är svårt. Eller egentligen kanske inte.
Men jo det är svårt. Min bästa bok är nog För att överleva, skriven av Sofia Åkerman. Den var så himla spännande och interessant.

Men sen har vi ju min favoritbok och det är bibeln. Genom bibeln så kan man få så himla många tips och idéer. Det är ord som just hittar dig där du är, inga fejkade utan helt normala och ändå när man läser den så får man sån styrka.

Men sen så har jag faktiskt en tredje bok som också tillhör kategorin mina bästa böcker och det är Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Den boken tog verkligen tag i mig och jag började förstå människor bättre. Iallafall såna människor som jag. och den där rubriken har fångat mig totalt. Jag rekommenderar alla dessa tre böcker. Dom ger en verkligen erfarenheter.

 Så om ni är sugen på någon bok så kommentera så kan ni få låna dom av mig!

Iallafall så ska jag nu sätta mig med gitarren och försöka skriva lite nya låtar, det var ett tag sen nu....
Hörs senare!

10 mars 2011

Jahaja, va tidigt det är! ://¨

iallafall så sitter jag nu och väntar på att Patrik ska komma så ska vi in till Uppsala sen.... skoj, svar nej..
Så nu måste jag nog fixa mig lite så jag inte ser ut som ett spöke. Fast det gör jag ju ändå :P:P

hehe, ¨men jag skriver dag 13 sen när jag kommer hem framåt eftermiddagen!


Dag 12 – Valfritt

HEHEHEHE

eftersom jag är jätte lat idag så har jag bytt taktik om vad jag ska skriva om idag!! :P:P

Eftersom det är valfritt så tänkte jag berätta lite om i söndags när jag och min systeryster var på Håkan Hellström. Iallfall konserten började halv åtta och eftersom jag och syster var där för två år sen på den fantastiska och näst intill oslagbara konserten så hade vi väldigt höga förväntningar på denna.

Iallafall så när han kom in så reste sig alla upp och jublade och skrek "HÅÅÅKAN". Alla var hysteriska. Och då när han började med låten "dom där jag kommer från" så kom jag och tänka på att jag själv kanske kunde stå där om 20 år. Fatta coolt att stå på en scen och bara sjunga och alla som är där och lyssnar bara klappar i händerna och är helt hysteriska. Jag tror det egentligen är min dröm att få bli som Håkan. Men eftersom det är en väldigt svår dröm så har jag börjat tänka på att bli brandman istället. För det vet jag att jag kan bli. Men visst så skulle det vara underbart att stå på en scen och ha ett awesome band och bara sjunga och spela.

aja, det var väl lite kort! HIHIHI

Iallafall så kan jag också berätta att idag ska jag in på handledarutbildning så jag får börja övningsköra!! AWESOME! och om exakt en vecka så blir jag 16 =)


Dag 11 – Min familj

skönt med lite lätta saker nu!! Hihi

Iallafall, min familj i Alunda består av:
Min lillasyster Matilda på 11 år.
Min storasyster Ida på 17år.
Min mamma på alldeles för många år..
och min mammas man på också alldeles för många år..

Iallafall så har jag två familjer. Min familj i österby ser ut som följande.
Min pappa på 40+..
Min lillasyster på 9år.
Och min pappas fru på 40+.

jag är inte så duktig på siffror ;)

haha...
iallafall så ska jag snart byta om och fixa mig sen ska jag in till skolan!!!
Tjingtjong.
hörs kanske sen!

Dag 10 – Min favoritfilm

Min favoritfilm för tillfället är:



Så sjukt bra film!
Iallafall så var jag på Håkan hellström igår så ni får en bild därifrån också<3


Fanny Mathilda Gille är....

åh jag är kär. det är undebart. hejdå<3

Dag 9 – Min tro

Åh äntligen något lätt! haha.
Iallafall, min tro.
Jag är kristen. Men långt ifrån en bra kristen. Men det är en annan femma.
Jag tror på att Jesus dog för våran skull på korset. Att han tog våran börda. Han är våran räddare i nöden men också i vardagen. Han finns alltid där. Det enda lite tråkiga med Honom är att han aldrig pratar tillbaka med en. Men det underbara är att han kan visa sin omtanke på alla andra sätt!

När jag dör kommer jag förhoppningsvis till himmelen. Jag kommer sitta på Herrens axel och titta ner på alla er som lever. Det här är något jag faktiskt längtar till!



Dag 8 – Ett ögonblick

Varför måste alla kategorier vara så svåra? :(((
heheheh.

Men iallafall, jag ska skriva om ett ögonblick. Jag har så sjukt dåligt minne så jag får väl berätta om när jag var med min halvpappa och hämtade två kaniner. Det var nog ett av mina finaste ögonblick i livet. Eftersom jag älskar djur så fick jag följa med när vi skulle hämta två små lejonhuvadedvärgvädurar. Och det finaste var när vi kom fram till Enköping så hade jag fantiserat om hur dom skulle se ut, men när vi väl var framme så var dom tusen gånger sötare! Vi hade med oss en skokartong utan lock som dom skulle vara i. Men när jag väl såg dom så blev jag alldeles tårögd för dom var så små och såå söta! Så under nästan hela resan hem så hade jag dom mot mitt bröst 10 minuter i var. Jag var väldigt noga med att det blev rättvist. Så när vi väl kom hem och när vi hade släppt ner dom i buren så var jag noga med att både ta upp Pelle och Stampe så att ingen skulle känna sig utanför.

Mitt absolut finaste ögonblick med dom var när jag kom ut med en morot en varm sommarmorgon och när Stampe såg mig så skuttade han i buren och var jätteglad och när jag öppnade locket så ställde han sig på baktassarna och försökte ta moroten ifrån mig. Han var så söt min vän.

Tyvärr var vi tvunga att avliva båda två för den enas tänder var för långa, (han var inavel) och den andra också.

Jag saknar mina bästa vänner. dom som alltid förstod mig. Mina små söner. Vila i frid. <3



Nu ska jag kolla på film. kvällen blir lugn, förmodligen film. hihi. puss hej!


Dag 7 – Min bästa vän

Oj, nu blev det svårt igen. hahaha!!

Jag kan inte säga att jag har någon bästa vän. Men jag har några som jag verkligen kan säga allt till.

Här på bilden så har ni mig, jennifer och tove.
Ja vart ska man börja egentligen? Jag kan säga att vi är helt galna och vi har gått igenom såå himla mycket sjuka men roliga grejer ihop. HAHA. Vi är nästan alltid helt flummiga och våra kvällar med varandra slutar alltid med en massa skratt och slag. Jag tycker att ni är helt underbara och jag vet inte vad jag skulle göra utan er!!

Jag vill inte lägga upp fler bilder på vänner för jag vet inte om det är okej, men ni vet vilka ni är som betydet mycket för mig och jag hoppas att jag aldrig förlorar er. Ni är helt underbara och jag älskar er så sjukt mycket.



Nu ska jag titta på one tree hill och kanske plugga lite, var in till skolan idag så nu har jag fått huuuur mycket uppgifter som helst!!!

don't bring flowers after I'm dead.

nää nu måste jag nästan gå i säng så jag orkar med skolan imorgon. Hur sjuk är jag egentligen när jag själv får välja vilken tid jag ska komma och väljer klockan nio?? haha.. Aja, måste titta på one tree hill och kanske något scrubs avsnitt. Fick iallafall mina fina små konfirmander att lyssna på mig idag. Är ganska lycklig.

Men jag kom på att jag har hela helgen uppbokad vilket känns väldigt skönt måste jag säga. På lördag ska jag in till Uppsala och gå på bio med min lillasyster och så ska vi gå på museum. Det finns en Lasse&Maja utställning då man för lösa sitt eget mysterium. Jag och min storasyster var där förra helgen och jag måste erkänna att man kände sig lite dum när små fem åringar sprang runt och klarade alla uppdrag när vi själva inte fattade någonting alls! haha, iallafall så ska vi gå på filmen "trassel". Jag ser fram emot det jättemycket!

Nej nu måste jag hoppa i säng.


Dag 6 – Vad är kärlek för dig?

Hm.. Vad kärlek är för mig ska ni nu få reda på.

För mig är kärlek jätteviktigt dels att visa kärlek men också att få kärlek tillbaka. För om man visar mycket kärlek men inte får någon tillbaka så blir man inte så glad. haha.

För mig så är kärlek musik, både spela och lyssna på. Men också mina vänner, min familj, fotbollen och Jesus. Det är vad jag älskar. Sen tror jag att när man blir av med något som man verkligen har visat kärlek för så gör det så sjukt ont i en. Man kan inte beskriva smärtan, men när jag förlorade mina kaniner så gjorde det så ont i mig. Det kändes som om någon hade tagit mina barn ifrån mig. Jag kan fortfarande börja gråta så fort jag tänker på dom. Hur två små kaniner kan ge så mycket kärlek till en människa tycker jag är fruktansvärt beundransvärt. Och det sköna med dom var att man kunde prata hur mycket som helst med dom och på något sätt så kändes det som om dom förstod. För när väl någon tår kom rinnande på kinden när jag hade ett av mina barn i mitt knä så tittade den upp på mig och kröp lite närmare mig. jag älskade verkligen mina kaniner och längtar tills jag flyttar hemifrån och skaffar mina egna.

Jag orkar inte skriva mer. Men ni har iallafall fått en liten inblick av vad kärlek är för mig.

Nu ska jag titta på film sen så ska jag gå till klockarbacken och försöka få några små ungdomar att lyda!! Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll med pomelo och film. Tjingtjong!!

Ni får en grymt snygg bild på min nya bästa vän! <3



Dag 5 – Vad gör du med ditt liv?

Ja, det här var en väldigt bra fråga. Vad gör jag med mitt liv? Har jag ett liv? Eller andas jag bara?
Jag vet att jag inte ska gå in på filosofi men ibland kan man ställa sig den frågan. "Lever du eller andas du bara?" För min del så skulle jag nog säga att just nu andas jag bara, jag lever inte mitt liv som jag egentligen borde göra. Jag är snart 16 år och har redan tröttnat på livet. Jag längtar härifrån. Jag vill bort. Börja om från noll igen och försöka göra allting rätt. För i mitt liv har så många saker blivit helt fel. Det finns absolut saker som jag ångrar och saker som jag faktiskt skäms över. Grejer som jag bara önskar att man kunde radera.

Vad jag gör med mitt liv just nu är ganska lätt att svara på. Just nu är jag sjukskriven, min mamma är hemma med mig och min dag brukar se ut som följande: Min mamma väcker mig runt nio, trots att jag är så förbannat trött går jag upp, gör frukost, tar medicin och sätter mig vid TV:n och kollar på nyheterna. Sedan brukar jag ligga i soffan och titta lite på nyhetesmorgon som vilken 60:åring som helst. Sen går jag ner på mitt rum, bäddar sängen, borstar tänderna, och lägger mig i sängen och tittar på film. Efter någon timme kan mamma komma ner och säga att jag måste gå upp, jag går upp och kanske bakar eller går ut på en promenad med min mamma. Sen går jag ner igen, om vi inte ska in till Uppsala till läkaren eller på DBT. Sen brukar mamma ropa och säga att det är middag. Jag går upp, äter och sedan kanske jag går iväg på träning med min mamma eller så går jag ner på mitt rum igen. Runt nio tar jag medicin igen och efter två timmar somnar jag.

När man har läst det här så låter det som om jag är en pensionär som har tröttnat på livet och bara väntar på döden. För ibland så känns det så, som att jag bara väntar på att det tillfället ska komma då jag äntligen vågar.

Ni som läser tycker säkert att jag är helt blåst, men det är sannerligen inte lätt att ständigt leva med självmordstankar och att leva med en svår depression som det står på pappret. det är inte bara en sjukdom, det är ett sätt att leva. Visst önskar jag att jag kunde vara som vilken 16 åring som helst, njuta av livet och längta tills jag hittar min drömkille och gifter mig och skaffar barn. Men just nu så väntar jag bara. Jag väntar på ett under.

Men igår hade jag jättesvårt att somna, så ni ska få höra hur mina tankar lät då.. Jag tänkte, det jag verkligen behöver är folk som peppar mig. Människor som säger, "Fanny du kommer klara det här". Eller Fanny du vet att jag inte klarar mig utan dig, du får inte försvinna. jag behöver höra det ofta, även fast folk har sagt det förut.

Kram<3

RSS 2.0