det blåser storm.

ÄNTLIIIIIIIGEN har man fått tillbaka elen, åh vad lycklig man blir när lamporna tänds!!
Jag måste berätta om våra stackars grannar, jag satt uppe och spelade the sims 3 och så plötsligt kommer min styvpappa in och säger att vi måste komma ut och tror ni inte då att tre stora granar har blåst ner på deras tomt? Som tur är får man väl nästan säga så är tanten, eller nej inte tant men kvinnan i det hushållet kristen så man får väl tacka gud för att det inte ramlade ner över deras hus. OCH inte nog med det, dom är i USA nu så dom har ju ingen aning om vad dom kommer få se när dom kommer hem!! Vi gick ut på deras tomt och kollade och ett äppelträd hade fått stryk men som tur var så var det ungefär 30cm från huset och garaget så det var väl tur att det var dom träden och inga andra!!

Nej usch och fy, nu har jag tagit min medicin så nu ska jag dra täcket upp till hakan och titta på Love happens. Den verkar jätte romantisk och fin!! Jag får se om jag rekommenderar den senare eller inte! :D haha

Jag funderar också på att eftersom jag nu är uppe i hela (13) läsare så kanske jag ska skapa en ny flik där jag ska skriva om min bakgrund eftersom det är många som inte känner mig av er tretton!! HEHE, igår hade jag faktiskt 28!!!! HEHE.

men ni får JÄTTEJÄTTEgärna kommentera vad ni tycker om min nya idé! 

Ha det underbart och sovgott! Vi hörs imorgon :)


Kommentarer
Postat av: Anonym med goda avsikter.

Jaa skriv om dig själv & lite runtom det, typ varför du mår dåligt och så. Om du själv vill alltså. Skulle vara jätteintressant att läsa.

2011-04-13 @ 17:40:57
Postat av: lovisa

söt header :D

2011-04-13 @ 18:19:12
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: rebeccadahlin

Fin blogg! Allt bra? :)

2011-04-13 @ 18:32:49
URL: http://pitchtjejen.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-04-13 @ 18:46:40
Postat av: Ida

Riktigt fin header :D.

2011-04-13 @ 18:47:01
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0